Wij zijn AdCalls.

Wij zijn er voor klanten die telefonie optimaal willen inzetten om maximaal rendement te genereren. Wij zijn een gedreven team. Vanuit ons kantoor in Amsterdam wordt er op basis van jouw wensen gewerkt aan de doorontwikkeling van ons systeem. Voor ons staat fijn samenwerken en het leveren van betrouwbare diensten centraal.

Onze missie.

AdCalls heeft als missie bedrijven te laten groeien door maximaal rendement uit hun telefonie te halen.Dit doen wij door de volledige customer journey van de (potentiële) klant te koppelen aan telefoongesprekken. Hierdoor krijgen onze opdrachtgevers niet alleen inzicht in de aanleiding en de inhoud van het gesprek, maar verwerft men ook inzicht in het resultaat van marketinginspanningen. Dit maken wij mogelijk door het leveren van betrouwbare en gebruiksvriendelijke software en vooruitstrevende diensten.

Onze opdrachtgevers, hun wensen en een optimale klantervaring staan bij ons centraal.

Onze visie.

Als marktleider willen wij een vooruitstrevende software leveren die op de wensen van onze opdrachtgevers is afgestemd, zodat zij maximale ROI kunnen halen uit hun telefonische leads.

Wij willen onze opdrachtgevers de beste ervaring bieden en vertrouwen geven in onze software en dienstverlening. Dit alles willen wij bereiken door voorop te lopen als het gaat om het ontwikkelen van klantgerichte oplossingen waarmee telefonische conversies worden gemeten en de integratie met vooraanstaande marketingtools, analytics- en CRM-systemen.

Ons team

Maak kennis met ons enthousiaste en gezellige team. Wil jij je aansluiten bij ons team? Bekijk onze vacatures.

Jorik
Product Owner
Patrick
Sales Manager
Natalie
Marketing & Support
Arnold
Marketing Manager
Jonathan
Lead Development
Bram
Developer
Paul
Developer
Manno
Developer
Rick
Partner Manager
Milou
Partner Manager
Pieter
Vormgever / UX-designer
Tamara
Partner Succes Manager
Noortje
Sales Support
Wordt dit jouw plek?
  • PHP-developer


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief