Wij zijn AdCalls.

Wij zijn er voor klanten die telefonie optimaal willen inzetten om maximaal rendement te genereren. Wij zijn een een gedreven team. Vanuit ons kantoor in Amsterdam wordt er op basis van jouw wensen gewerkt aan de doorontwikkeling van het systeem. Voor ons staat fijne samenwerken en het leveren van betrouwbare call tracking-data centraal.

Onze missie.

AdCalls is een online dienst voor het meten van telefonische conversies. Het is onze missie betrouwbare call tracking-data inzichtelijk te maken voor organisaties die marketingcampagnes inzetten en deze met de juiste data optimaliseren.

Onze visie.

Als marktleider streeft AdCalls ernaar telefonische conversies voortkomend uit online en offline marketingactiviteiten inzichtelijk te maken voor nationaal- en internationaal georiënteerde organisaties. Wij lopen voorop als het gaat om het ontwikkelen van klantgerichte call tracking-oplossingen en het integreren met vooraanstaande marketingtools, analytics en CRM-systemen.

Ons team

Wij zijn een gedreven team dat bestaat uit online marketeers en ontwikkelaars. Maak kennis met ons leergierige en gezellige team. Wil jij je aansluiten bij ons team? Bekijk onze vacatures.

Jeffrey
Founder
Jorik
Product owner
Patrick
Sales Manager
Natalie
Marketing & Support
Arnold
Marketing Manager
Jonathan
Lead development
Bram
Developer
Paul
Developer
Manno
Developer
Vivian
Partner Manager
Soufyan
Partner Manager
Rick
Partner Manager
Milou
Accountmanager
Tyrone
Accountmanager
Daphne
Stagiair UX
Joppe
Stagiair Developer
Wordt dit jouw plek?
  • PHP-developer
  • Marketing stagiair
  • PHP-developer stagiair

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief