Haal het beste resultaat uit jouw bedrijf.

Telefoon is een belangrijk kanaal voor jouw organisatie. Het helpt jou om in direct contact te komen met jouw klanten en zinvolle gesprekken met hun te voeren. Wij verbeteren de manier waarop jouw organisatie met telefonie omgaat zodat het rendement jouw marketing-, sales- en klantenservice afdeling wordt verbeterd.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Marketing

Icon

Omzet gaat verloren door het niet optimaliseren van telefonie

Het is niet bekend waar belangrijke telefoongesprekken vandaan komen, waarom er gebeld wordt of wat de waarde deze gesprekken is. Daarnaast worden telefoonoproepen niet snel beantwoord of niet door de juiste persoon/afdeling.

Icon

Optimaal rendement uit marketing, sales en klantenservice

Met de oplossingen van AdCalls zorg jij dat jouw organisatie optimaal rendement uit klantgespreken telefonie haalt. Doordat je weet waar telefoongesprekken vandaan komen, wie de klanten willen spreken en wat de waarde van de klant is zorgen wij ervoor dat je marketing-, sales- en klantenservice afdeling beter presteren.


Campagne optimalisatie

Krijg inzichtelijk welke marketingactiviteiten bijdragen aan je telefonische conversies en optimaliseer je campagnes op basis van volledige data.

Mis geen sales

Zorg ervoor dat online leads binnen 30 seconden worden teruggebeld en optimaliseer het sales proces op basis van klantprofielen en lead waarde.

Verbeter de klantervaring

Verbeter de klantervaring door het telefoongesprek uit te laten komen bij de juiste locatie, afdeling of persoon.

Ontdek waarom je moet kiezen voor AdCalls.

Lees meer over AdCalls

Waarom duizenden organisaties al met ons werken.

Lees onze cases

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief